Get the Flash Player to see this rotator.
Door samenwerking realiseren
Samenwerken is een voorwaarde voor realisatie. De wereld verandert niet door nota’s, rapporten en adviezen. Ook niet door met een voorgekookt plan ‘draagvlak’ te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in gezamenlijke planvorming. Wij boeken tastbare resultaten door ruimte te bieden aan initiatieven en ideeën van anderen. Door belanghebbenden serieus te nemen en lokale kennis te benutten. Zonder daarbij ons doel uit het oog te verliezen.

Mooie en avontuurlijke landschappen
Natuurlijke gegevenheden vormen het uitgangspunt voor onze ideeën, plannen, visies en ontwerpen. Wij stellen de identiteit, schoonheid en de beleving van een landschap centraal in onze plannen, ontwerpen en visies. Natuur zonder doelen en regels. Er groeit wat er groeit en leeft wat er leeft. Wij streven naar landschappen die weer onvoorspelbaar, verrassend, ongepolijst en een beetje risicovol mogen zijn.

Ruimte voor toerisme, wonen en ondernemerschap
Wij geloven niet in kwetsbare natuur en bedreiging van de natuur door mensen. Net zo min als we geloven in bedreigende natuur versus kwetsbare mensen. Met deze uitgangpunten behouden we wat er is maar deze ideeën staan nieuwe kansen voor natuurontwikkeling in de weg. Honderdduizenden natuurliefhebbers denken er anders over en willen dat het anders gaat. Voor hen realiseren we, samen met ondernemers, uitdagende en verrassende natuur om in te recreëren, te dineren, te overnachten of te wonen.